SİVAS / YILDIZELİ - Yakacık Çavuşlu Ortaokulu

Mrt

11 ayın sultanı gözümüzün nuru hoş geldin Ya Şehri Ramazan. Ramazan ayının tüm Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyoruz. Sinan ESKİCİ hocamıza ve öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü konulu şiir yarışması sonuçlandı. Okulumuz öğrencilerinden 7-A sınıfından Nur Banu AYDIN dereceye girerek ödül almaya hak kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü okulumuzda yapılan programla anıldı. Bize bu günü yaşamayı hediye eden Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aziz sehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz

Mrt

Yeşil Ay Haftası okulumuzda danışman öğretmenimiz Sinan ESKİCİ rehberliğinde öğrencilerimizin yapmış olduğu görsel ve sözlü sunumlarla kutlandı. Bağımlılıkla mücadele konusunda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Şbt

Milletimizin başı sağolsun. Deprem nedeniyle eğitime bir hafta ara verilmiştir. Okullarımız 13 Şubat'ta açılacaktır. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sona erdi. Deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Hedef projesi kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışması birincisi ödülünü aldı.

Ock

Hedef projesi kapsamında 6-A sınıfı öğrencilerine köyümüz camisi tanıtılmıştır. Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sinan Eskici ile öğrencilerimiz köyümüzün camisine gitmiş ve köy imamının da katkılarıyla camilerimiz, ibadethanelerimiz hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmuşlardır.

Ara

Yerli malı haftası okulumuzda kutlandı.

Ara

Okulumuzda valiliğimiz ve il milli eğitim müdürlüğümüz himayelerinde yürütülen Hedef Projesi kapsamında "  Meslek Erbapları Buluşması " konulu rehberlik faaliyeti gerçekleştirilmiştir. Faaliyette konuşmacı olarak okulumuz 2013 yılı mezunlarından Furkan KARAKURT (Teğmen) yer aldı. 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen faaliyette konuşmacı Furkan KARAKURT yapmakta olduğu mesleğe (Teğmen) dair çeşitli bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Öğrencilerimizin de sorularla dahil olduğu faaliyet yaklaşık bir saat sürdü. Gençlerimizin mesleklere yönelik yaklaşımlarına katkı sağlayacak olan bu tür faaliyetlerin devam etmesini diliyoruz. Konuşmacı olarak katılım sağlayan Furkan KARAKURT'a teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılar diliyoruz.

Ara

Hedef projesi kapsamında gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasının galibi oy çokluğuyla Zeynep KENDİR olmuştur.

Kas

Millet mekteplerinin açıldığı, rahmetle andığımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e Başöğretmenlik unvaninin verildiği bu müstesna günde, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasim Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor; sevgi, saygi ve selamlarımızı iletiyoruz.

Kas

Okul Aile Birliği toplantısı okulumuzda değerli velilerimizin katılımıyla okul müdürümüz Fuat KARAÇAYIR ' ın başkanlığında düzenlendi. Okul hakkında genel bilgiler verilirken okul - aile işbirliğinin önemine dikkat çekildi. Veliler, öğrenci başarısı ve okul kültürüne uyumu için yapması gerekenler hakkında bilgilendirildi.

Kas

Atamızın ebediyete intikalinin 84. yılını saygı ve özlemle anıyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK'e,silah arkadaşlarına ve bu uğurda gazi, şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Bize emanet ettiğin insanca ve hür olarak yaşadığımız Cumhuriyetin ilelebet payidar olacaktır. Bu uğurda gerekeni yapmaktan geri durmayacağımıza medeniyetimizi diğer ülkelerin üzerine taşıyacağımıza söz veriyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. 99 yaşındaki cumhuriyetimizi bize kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını gazi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyoruz. Üzerimize düşen sorumlulukların bilincinde cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için elimizden gelenin en iyisini vermeye yapmaya gayret gösteriyoruz. Çocuklarımıza cumhuriyeti en doğru şekliyle anlatıyor, ecdadına saygılı geleceğe güvenle bakan nesiller yetiştirmeye özen gösteriyoruz.